vakantieMet het laatste zand nog tussen hun tenen beginnen leerlingen straks aan het nieuwe schooljaar. Wij hopen dat iedereen heerlijk uitgerust is en veel avonturen heeft beleefd. Toch zijn Rekentuin en Taalzee niet aan de aandacht ontsnapt in de vakantie, want in deze periode zijn er in Taalzee 436.888 opgaven gemaakt en in Rekentuin maar liefst 1.459.827. Misschien brachten Rekentuin en Taalzee wel de nodige verkoeling tijdens het warme weer van de afgelopen weken?

Voordat spelers weer beginnen in Rekentuin en Taalzee is er nog handmatig onderhoud nodig, zowel voor families als voor scholen en remedial teachers.

4032374629_330c78c1c7Beheerders op scholen hebben ongeveer 45 minuten nodig voor het onderhoud. De leeftijdsgroepen van de kinderen moeten omhoog, de leerlingen die nieuw op school zijn moeten worden ingevoerd en de kinderen die van school af zijn kunnen gedeactiveerd worden. Ook moet de eventueel aangepaste klassenindeling goed in het systeem staan. Om scholen te helpen met het onderhoud hebben wij in de vakantie de handleiding “voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar” verbeterd en een instructievideo gemaakt om te helpen bij dit proces. Bent u de beheerder namens een school of remedial teaching praktijk, klikt u dan hier om naar de handleiding en instructievideo te gaan.

Families hebben het relatief gemakkelijk, na enkele minuten zijn zij al klaar. Zij hoeven alleen de leeftijdsgroep van hun kind(eren) aan te passen om ook aankomend schooljaar de juiste resultaten te blijven zien. Heeft u als ouder een abonnement, klikt u dan hier om naar de handleiding te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.