Videoreview van Juf Jannie toont spelomgeving Taalzee

 

Juf Jannie van jufjannie.nl heeft een videoreview gemaakt over Taalzee. Hierin laat Juf Jannie zien hoe kinderen spelen in Taalzee, maar ook hoe u als ouder of docent inzicht heeft in de voortgang van uw kind(eren). Onlangs maakte Juf Jannie ook al een videoreview van Rekentuin.

Juf Jannie laat in haar review uitgebreid zien hoe de kinderen de online spelomgeving ervaren. Zo laat ze zien hoe de kinderen goed voor hun dieren in Taalzee zorgen, namelijk door genoeg oefeningen te maken. Daarnaast wordt de voortgang van de kinderen besproken en hoe kinderen en ouders of docenten hier inzicht in hebben.
Bij de droomopgaven en nachtmerries zie je de vragen die het kind het beste en het slechtste maakt, zoals ook te zien in de videoreview. jufjannie3Wij zijn het eens met Juf Jannie dat het vreemd is dat de vraag over de wolk werd fout gerekend. Wij hebben deze vraag dan ook aangepast in Taalzee.

Graag willen we aan deze review nog toevoegen dat het niveau van de opgaven niet afhangt van de leeftijd van een kind of een groep waar het kind in zit maar puur van het niveau van het kind. Zodoende oefent elk kind altijd op het eigen niveau en maakt het zo’n driekwart van de opgaven goed.

Juf Jannie heeft Taalzee eerder al uitgebreid uitgeprobeerd. U kunt haar ervaringen in deze review lezen. Wilt u net als Juf Jannie Taalzee gebruiken voor uw eigen kind, kunt u hier meer lezen over de mogelijkheden van Taalzee. Als u Taalzee voor uw kinderen bestelt heeft u, net als scholen, toegang tot een uitgebreide resultatenrapportage waar onder andere de prestatie van uw kind(eren) automatisch wordt vergeleken met leeftijdsgenoten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.