Spaar samen voor het vernieuwde Zeekasteel

 
Vernieuwde groepsprijsVorig schooljaar konden kinderen binnen een familie of klas voor het eerst gezamenlijk sparen voor de groepsprijs. Om de spelers ook dit schooljaar weer te motiveren, vernieuwen we de groepsprijs!

Binnenkort zal het huidige Zeekasteel vervangen worden door een prachtig nieuw exemplaar. Het Zeekasteel wordt langzaam zichtbaar naarmate de groep meer munten verzamelt. Voor deze prijs wordt gekeken naar de gemiddelde prestatie van de groep. Het is dus belangrijk dat alle spelers actief zijn!

Spelers kunnen het Zeekasteel bekijken door op een link in hun schatkist te klikken. Het Zeekasteel ziet er dus voor alle spelers in dezelfde groep hetzelfde uit. Hoe meer er gespeeld wordt door alle spelers van de groep, hoe meer er zichtbaar wordt van de groepsprijs.

Samen met de vernieuwde groepsprijs, worden ook de groepsmuntjes automatisch gereset. Het oude Zeekasteel verdwijnt daarmee en vanaf dat moment kunnen de groepen weer beginnen opnieuw beginnen met sparen voor de groepsprijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.