Typetuin is ambassadeur

Typetuin ambassadeur voor stichting de Groentekist.Typetuin, ontwikkeld door Oefenweb en onderdeel van Succes Society, is ambassadeur geworden voor stichting De Groentekist. Om dit te vieren ontvangt iedereen die vanaf 1 april 2015 een online typecursus aanschaft, een Groentekist cadeau! Zo kunt u naast uw ‘digitale tuintje’ ook nog eens een echt moestuintje onderhouden.

De Groentekist
Voedsel is en blijft onze eerste levensbehoefte. De hoeveelheid voedsel die onze aarde kan voortbrengen, is eindig. Iets wat wij in Nederland amper merken. De Groentekist is een hulpmiddel om kinderen hiervan bewust te maken en te enthousiasmeren. Zo leren basisschoolkinderen spelenderwijs wat erbij komt kijken om groenten te kweken en wat je daarvoor nodig hebt: de juiste ingrediënten (grond, water, zonlicht) maar ook zorg, aandacht en doorzettingsvermogen. De Groentekist is een totaalpakket met grond, zaden en een duidelijke instructie, zodat u direct aan de slag kunt.

De Typetuin, zaaien, groeien en oogsten
Iedereen die vanaf 1 april 2015 een typecursus van Typetuin (online of online met begeleiding) aanschaft ontvangt daarbij tevens De Groentekist. Met een beetje inzet typt u binnen dertien weken niet alleen met tien vingers, maar krijgt u ook nog eens groene vingers!

Start u liever pas in het nieuwe schooljaar met de typecursus? Geen probleem, dan geeft u in het aanmeldscherm de door u gewenste startdatum op. De beste typecursus van Nederland is tijdelijk extra voordelig geprijsd. Voor slechts € 80 ontvangt u de gehele online cursus. Wilt u er liever persoonlijke begeleiding bij? Kies dan voor online met begeleiding voor slechts € 115. Ook hier is de startdatum vrij te bepalen.

De Typetuin en De Groentekist voor scholen
Alle scholen die vanaf 1 april 2015 een overeenkomst afsluiten om alle leerlingen typevaardig te laten worden met behulp van de Typetuin ontvangen bij de eerste bestelling één groentekist per 25 leerlingen. En bij een vierjarige overeenkomst zijn dat er zelfs vier per 25 leerlingen! Kijk voor meer informatie op www.typetuin.nl/onderwijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.