Samen sparen voor het vernieuwde Zeekasteel

 
zeekasteel taalzeeWe hebben de groepsprijs in Taalzee vernieuwd! Om spelers ook dit schooljaar weer te stimuleren om samen de groepsprijs bij elkaar te sparen, hebben we de groepsprijs vernieuwd.  Het oude Zeekasteel is vervangen door een prachtig nieuw exemplaar.

Samen sparen
Met de groepsprijs in Taalzee kunnen spelers binnen een familie of klas gezamenlijk sparen voor de prijs. De prijs wordt langzaam zichtbaar naarmate de groep meer munten verzamelt. Voor deze prijs wordt gekeken naar de gemiddelde prestatie van de groep. Het is dus belangrijk dat alle spelers actief zijn!

Spelers kunnen het Zeekasteel bekijken door op een link in hun schatkist te klikken. Het Zeekasteel ziet er dus voor alle spelers in dezelfde groep hetzelfde uit. Hoe meer er gespeeld wordt door alle spelers van de groep, hoe meer er zichtbaar wordt van de groepsprijs.

Reset van de groepsmuntjes
Samen met de vernieuwde groepsprijs, worden ook de groepsmuntjes automatisch gereset. Het oude Zeekasteel verdwijnt daarmee en vanaf dat moment kunnen de groepen weer beginnen opnieuw beginnen met sparen voor de groepsprijs.

We zijn benieuwd welke groep het voor elkaar krijgt als eerste het nieuwe Zeekasteel bij elkaar te sparen! Laat het ons vooral weten door ons te mailen of een berichtje op social media. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.