De pilot versie van Taalzee is ook op de iPad te spelen. Doordat de zeeomgeving in flash is geprogrammeerd hebben we de zeeomgeving met de vissen voor de iPad enigszins aangepast. De taalspelletjes werken echter helemaal hetzelfde als op de computer.

U kunt nu dus ook met uw pilot account inloggen op de iPad om te zien hoe Taalzee daar werkt. Wanneer u nog geen gebruiker bent van Taalzee kunt u tevens een gratis pilot versie aanmaken op de iPad.

Op dit moment bevat de pilot versie ruim 20.000 opgaven verdeeld over verschillende taalspellen. Inmiddels zijn er weer 2 nieuwe spellen toegevoegd aan de pilot versie: Woordenschat en Zinsontleden, hiermee komen we op een totaal van 11 taalspellen. Het enige spel dat nog niet op de iPad werkt is het spel Letterchaos. Nadat Taalzee is gelanceerd kunnen we ervoor zorgen dat dit spel ook werkt op de iPad. Tot die tijd kunt u het spel uiteraard wel gewoon spelen op de computer.

Dit is overigens voorlopig onze eerste Taalzee iPad versie. Na de lancering van Taalzee blijven we werken aan nieuwere versies waarbij we streven naar zo min mogelijk onderscheid tussen de iPadzee en de computerzee. We houden u hierover op de hoogte middels onze site en de nieuwsbrief.

Ontvangt u nog geen nieuwsbrief? Aan de rechterkant van deze pagina kunt u uw e-mailadres invullen zodat u voortaan onze nieuwsbrief met het laatste Taalzee nieuws ontvangt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.