Taalzee aanbieding10% korting op Taalzee abonnementskosten
Voor Rekentuin abonnees hebben we een speciale Taalzee aanbieding. Wanneer u vanuit het Tuincentrum (beheerdersgedeelte Rekentuin) een Taalzee bestelling plaatst, ontvangt u 10% korting op de totale abonnementskosten. Deze aanbieding gaat in bij lancering Taalzee en is dan 1 maand geldig.

Voorinschrijving Taalzee
U heeft overigens ook de mogelijkheid om een voorinschrijving op Taalzee te doen. Dat kan door hier uw gegevens in te vullen. Wij maken voor u de bestelling aan en zorgen ervoor dat u in de week van de Taalzee lancering een mail krijgt met inloggegevens. Hiermee kunt u uw bestelling bekijken en bevestigen (en eventueel wijzigen of annuleren). Zo kunt u diezelfde dag nog gebruik maken van Taalzee.

Betaal slechts €10,- vaste basiskosten
Ten slotte is er nog een voordeel voor Rekentuin gebruikers. Wanneer u uw Rekentuin abonnement uitbreidt met Taalzee, dan betaalt u slechts €10,- vaste basiskosten in plaats van €25,- omdat het enkel gaat om een uitbreiding van uw abonnement. Indien u tevens een verlenging voor Rekentuin en of Taalzee wilt aanmaken dan betaalt u €25,- vaste basiskosten.

Nieuwe staffelprijzen Rekentuin en Taalzee:
• Vast basisbedrag: €25,- (per bestelling) of €10,- (per uitbreiding van een abonnement) +
• Variabele licentieprijs (afhankelijk van hoeveelheid licenties, producten en abonnementsduur)
(Alle prijzen zijn inclusief 19% BTW)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.