Dit zijn onze Oefenweb jaartoppers..

Dagelijks wordt er keihard gewerkt door onze Oefenwebspelers. Om de harde werkers in het zonnetje te zetten hebben we vier leerlingen uitgeroepen tot Oefenwebleerlingen van het jaar. Dit zijn de leerlingen die dit schooljaar de meeste opgaven hebben gemaakt. De vier toppers van het schooljaar 2015-2016 zijn…

 

lamyaeLamyae Roubio

Lamyae uit groep 8 van de Tijl Uilenspiegel in Amsterdam speelt het liefst Rekentuin. Haar favoriete spel in Rekentuin is Snelheidsmix. Als het aan lamyae ligt zijn er in de toekomst nog meer verschillende opgaven te zien in Rekentuin.

Aantal gemaakte opgaven: 57.338!
Lamyae’s recordtip? ‘Je kan voor Taalzee de moeilijke woorden opzoeken of na het oefenen leerzame filmpjes over taal bekijken’.

 

 

390C-8B-12Ayman Errahmouni

Ayman zit ook in groep 8 van de Tijl Uilenspiegel in Amsterdam en speelt het liefst Snelheidsmix in Rekentuin. Het is zijn wens dat hij nog sneller en makkelijker uit een opdracht kan gaan.

Aantal gemaakte opgaven: 55.878!
Aymans recordtip? ‘Ga niet steeds filmpjes kijken of andere leuke dingen doen want dan verlies je je concentratie. Als je het gelijk doet ben je er vanaf en doe de spellen die je het leukst vindt’.

 

 

TamaravanTimmerenTamara van Timmeren

Tamara zit in groep 3 van de St. Gerardus Majellaschool in Meppel en werkt het liefst met Rekentuin. Ze oefent met veel plezier en heeft geen enkele op- of aanmerkingen over onze programma’s.

Aantal gemaakte opgaven: 34.703!
Tamara’s recordtip? ‘Elke dag oefenen en de tuintjes en spelletjes afwisselen’.

 

 

IMG_4351Anouar Machmache

Anouar uit groep 3 van de Tijl Uilenspiegel in Vianen speelt het liefst Rekentuin. Daar kiest hij vooral voor de spelletjes Vermenigvuldigen en Tafels. In de toekomst zou hij graag zelf de tijd in Rekentuin willen instellen.

Aantal gemaakte opgaven: 32.263!
Anouars recordtip? ‘Elke dag als ik thuis kwam ben ik gelijk Rekentuin en Taalzee gaan doen. Ook vond ik het leuk om Rekentuintopper en Taalzeetopper van de klas te worden. Dit wilde ik natuurlijk wel blijven!’.

Tips van de leerkracht van de Oefenwebtoppers

Zoals jullie kunnen zien komen er maar liefst twee kinderen uit deze top vier van de Tijl Uilenspiegel in Amsterdam. We hebben hun leerkracht Jaimy Koppers gevraagd op welke manier ze onze producten inzetten. Jaimy geeft aan dat zijn leerlingen 300 opgaven doordeweeks en 600 opgaven in het weekend maken. De meeste opgaven worden thuis gemaakt. Jaimy is tot dit aantal gekomen in overleg met zijn leerlingen, zij geven aan dat dit goed te doen is. Zijn leerlingen bepalen zelf in welke Oefenwebprogramma’s en welke spellen ze spelen om dit aantal te bereiken.

Jaimy logt zelf wekelijks in zodat hij in de backend onder resultaten – opgaven gemaakt kan zien hoe de leerlingen het doen. Hij geeft aan dat de meeste van zijn leerlingen wekelijks het juiste aantal opgaven maken omdat ze weten dat de meester meekijkt. En de Oefenwebtoppers? Zij gaan er zelfs overheen en willen het liefst nog meer opgaven maken dan 900 per week, wat een doorzetters!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.