De 500 miljoenste opgave gemaakt

 
Hierbij willen we jullie voorstellen aan één van onze Taalzeegebruikers: Nino Ulrich. Nino is niet zomaar een gebruiker, hij heeft de 500 miljoenste opgave van Oefenweb gemaakt!

Dit is Nino, een Taalzeegebruiker.
Nino is 7 jaar. Hij zit in groep 4 en werkt sinds de herfstvakantie met Taalzee. Zijn lievelingsvak is schrijven, daar is hij goed in. In Taalzee vindt hij het spel ‘Goed Gespeld’ het leukst. Dit is het spel waarbij hij uit meerdere alternatieven het juist gespelde woord dient aan te klikken. Dit kan hij goed, want voor de 500 miljoenste opgave moest hij de juiste versie van het woord ‘taai’ aanklikken en dit deed hij goed!

Nino houdt van voetballen en hardlopen. Hij heeft een grote zus en een kleiner broertje. Zijn lievelingskleuren zijn blauw, groen, rood, goud en zilver. Nino oefent graag met Taalzee, zodat hij meer kan leren. Zo heeft hij inmiddels al 4.000 munten verzameld!

Wij zijn blij dat hij sinds enige tijd werkt met Taalzee. Dankzij spelers als Nino zijn er inmiddels een half miljard opgaven gemaakt binnen Rekentuin en Taalzee. Dit is een echte mijlpaal voor het Oefenwebteam. Vandaar dat Nino van ons binnenkort een cadeautje ontvangt. Ook zijn school OBS West uit Capelle aan den IJssel hebben we in het zonnetje gezet. Zij hebben voor ruim 400 leerlingen uit groep 5 tot en met groep 8 een gratis Words&Birds abonnement gekregen. We wensen zowel Nino als alle overige leerlingen en leerkrachten van OBS West veel plezier met onze producten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.