Het is gebruikers waarschijnlijk al opgevallen; er is een klaagknop in Taalzee. Wanneer je in Taalzee een spel speelt, verschijnt er na ieder antwoord dat je geeft een uitroepteken. Deze verdwijnt zodra er een nieuwe opgave verschijnt.

Wanneer je op het uitroepteken klikt verschijnt de melding: ‘wat klopt er niet aan de opgave?’ Hier kun je opschrijven wat je niet vindt kloppen. Oefenweb.nl zal deze opmerkingen in de gaten houden en waar nodig opgaven aanpassen.

Voor klachten is er een klaagknop in TaalzeeOp deze manier kunnen we opgaven wijzigen of verwijderen die bij veel gebruikers problemen opleveren. Schroom dus niet om jouw opmerkingen te noteren.

De knop zal niet alleen in de Taalzee demo te vinden zijn maar ook in een betaald Taalzee account, na de lancering van Taalzee.

2 thoughts on “Klaagknop in Taalzee”

 1. sanne schreef:

  ik snap het niet echt van
  de hond gaat ervandoor
  met een grote pantoffel
  en dan staat er
  wat klopt er niet
  aan de opgave

  1. vera schreef:

   Beste Sanne,

   De makers van de Taalzee hebben erg hun beste gedaan om alle opgaves zo goed mogelijk te maken, maar af en toen kan er een foutje ingeslopen zijn. Als je een foutje ontdekt in de opgave, dan kun je klikken op de klaagknop en vertellen wat er volgens jou niet goed is aan de opgave. Dit hoef je dus niet te doen als je gewoon aan het spelen bent en je geen foutjes ziet in de opgaves.

   Vriendelijke groet,

   Vera van der Molen
   Oefenweb.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.