U kunt zelf de beschikbaarheid van taalspellen aanpassen in Taalzee. Beschikbaarheid taalspellen vindt u in de backend onder Spelinstelling (Tuininstelling).

Beheerders, leerkrachten en ouders kunnen de spelomgeving van de spelers zelf instellen. Zo kunt u bepalen welke taalspellen in de tuin beschikbaar zijn en welke spellen de kinderen dus wel of niet kunnen spelen. In deze handleidingen: beschikbaarheid spellen voor scholen of
beschikbaarheid spellen voor families kunt u lezen hoe u de beschikbaarheid van de spellen zelf kunt instellen.

Deze functionaliteit wordt op dit moment nog Tuininstelling genoemd en is in de Oefenweb.nl backend te vinden onder Beheer – Tuininstelling. Binnenkort wijzigen we de naam naar Spelinstelling omdat deze functionaliteit niet alleen geldt voor de Rekentuin maar dus ook voor Taalzee.

Het is overigens goed om te weten dat u deze spelinstelling voor iedere individuele speler kunt instellen. Voor nieuwe spelers geldt dat ze minimaal één keer moeten inloggen voordat het mogelijk is om de spelinstellingen in te stellen. Nadat ze hebben ingelogd verschijnt er achter de naam van de speler de optie bewerken, onder Beheer – Tuininstelling – Schoolklas overzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.